Kunder2019-01-18T07:56:46+00:00

Implementering af nyt system

Vi valgte Uniconta ud fra et ønske om at blive digitale i vores forretning. Vi havde c5 før og valgte at gå videre med vores tidligere leverandør.

Det viste sig dog snart at vi i den grad havde brug for en stærk profil indenfor det at kunne koble regnskab og it. Vi oplevede for lidt fokus på at det ikke bare skulle være en ny C5, men et ny digitalt regnskab og understøttede processer.

Så Gitte Stoubæk formåede både at rydde op i opsætningen af vores nyindkøbte Uniconta, tilpasning af lagerdelen og samtidig have fokus på at gøre arbejdsgange digitale og dermed en formindskelse af udgiften til vores bogholder.

Vi kan kun give Gitte Stoubæk den bedste anbefaling fra vores side.

Jeg sætter pris på en god revisor der har indsigt og kan give rigtig god rådgivning. – At vi taler godt sammen, forstår hinanden.

Med den uddannelse og meget brede erfaring, kendskab og  indsigt fra mange vinkler Gitte har, kan jeg få svar på mange spørgsmål, hvor vi ikke først skal bruge tid på at ” finde hinanden” og undersøge forholdene.

Gitte Stoubæk besidder disse kvaliteter.

Ester Olesen, Ester Foto, Aulum

Jeg har haft C5 regnskab i rigtig mange år og tiden var gået, indtil jeg mødte Gitte med hendes nye regnskabsprogram. Jeg havde tit tænkt at C5 var tungt at arbejde i, specielt da min virksomhed var blevet mindre over år.

Nu er ting både online og meget simpel at arbejde i. Og på den økonomiske side er der virkelig sparet penge.

Bo Sørensen, B. S. v. Bo Sørensen

I 2018 begyndte jeg samarbejdet med Gitte Stoubæk og fik installeret økonomisystemet Uniconta i mine virksomheder. Jeg må erkende, at systemet nemt kan matche større systemer både på pris og funktionalitet.

Uniconta er nemt og smart.

Samtidig anvender jeg også Stoubæk til sparring og optimering af min virksomhed. Jeg er i gang med implementering af projektdelen og budget har jeg allerede gjort stor brug af. Jeg føler, at uanset spørgsmålet sætter Stoubæk en ære i at hjælpe med en løsning.

Stoubæk har en tilgængelighed der næsten er 24/7 uden af jeg bliver faktureret for hvert lille spørgsmål.

Jeg kan kun give Stoubæk de bedste anbefalinger.

Jens Kølbæk, Jens Kølbæk ApS

Hjemmesiden er udarbejdet i samarbejde med Torkild Engelst Nielsen